Автомобільні килимки - аксесуар чи необхідність? 26 / 03 / 2021

Автомобільні килимки - аксесуар чи необхідність?

2781 0

Давайте уявимо ситуацію: за вікном дощ, сльота, калюжі і бруд, а Вам потрібно на роботу. Як же добре, що у Вас є автомобіль. І ось Ви, щасливий власник транспортного засобу, сідаєте в теплий, затишний і чистий салон і вирушаєте за необхідним маршрутом, залишивши непогоду за бортом. Ось тільки разом з взуттям в салон Вашої улюбленої машини потрапили вода, бруд і сміття, котрі необхідно буде прибрати, адже комфорт там, де чистота!

Мабуть, кожен автомобіліст рано чи пізно зтикався з необхідністю прибирання салону, адже чистий салон - це найкращий спосіб проявити турботу про своє авто. І в цьому якраз і допоможуть автомобільні килимки. З якісними і правильно підібраними килимками все максимально просто - їх треба дістати, ополоснути водою, підсушити і можна використовувати далі.

Проте, не варто забувати, що окрім дотримання чистоти і порядку в автомобілі, у автокилимків є ще одна більш важлива функція. Волога, що потрапляє на дно авто зі взуттям може призвести до таких неприємних наслідків, як грибок, іржа та корозія металу.

Але далеко не всі килимки зможуть повноцінно захистити Ваше авто. Давайте розберемось, на що потрібно звертати увагу при виборі килимків, щоб отримати на 100% надійний захист.

1. З чого зроблені?

Матеріал, з якого виготовляють килимок, визначає міцність виробу, його гнучкість і прилягання, стійкість до температур і зношування, запах і зовнішній вигляд.

На сьогоднішній день є чотири основних види автомобільних килимків:

  • гумові
  • текстильні
  • пластикові
  • комбіновані

2. Яка висота бортика?

Від того, наскільки високий бортик у автокилимка залежить наскільки надійно волога, сміття і забруднення будуть утримуватись на поверхні килимка.

Але занадто високим борт теж не має бути. Оптимальна висота 2-2.5 см.

3. Не ковзає, не човгає?

Кріплення і можливість надійно зафіксувати килимок досить важливі, адже мова йде не лише про комфорт і зовнішній вигляд, а й про безпеку. Неправильно зафіксований килимок може стати причиною ДТП, тому завжди звертайте увагу на люверси і кліпси - якщо їх не передбачено, то закріпити килимок може бути проблематично.

4. А килимок точно підходить?

Ще один дуже важливий момент - чи підходить килимок на Вашу марку авто? Навіть мінімальне неспівпадіння параметрів килимка може призвести до неправильної фіксації і подальших незручностей. Дуже важливо, щоб виробник використовував оригінальні лекала, а килимок ідеально прилягав, повторюючи всі вигини салону.

5. Як виглядає килимок?

Окрім всього іншого, килимки виконують ще й естетичну функцію, доповнюючи інтер’єр Вашого авто, тому зовнішній вигляд також важливий.

Стільки нюансів при виборі килимків, що голова йде обертом. Щоб точно не помилитись і зробити правильний вибір, рекомендуємо замовляти автокилимки в салон і багажник на сайті https://avto-gumm.in.ua/, так як наші килимки відповідають всім критеріям - виготовлені з найякісніших матеріалів, по оригинальним лекалам, з високим бортом і надійною фіксацією, з перемичкою на задньому ряду і місцем для відпочинку лівої ноги водія - автомобільні килимки Avto-GUMM - це ідеальне рішення.

Все, що лишається це обрати килимки із запропонованого асортименту.

З допомогою цієї статті Ви зможете знайти найкращий варіант для свого авто, а якщо лишились питання, експерти в нашому інтернет-магазині з задоволенням Вам допоможуть.

Коментар: 0
Написати коментар
Не можете визначитися з вибором ?

Замовте зворотній зв'язок

manager
Вікторія Наш менеджер
Допоможу вам з вибором
Ваш коментар прийнятий і очікує модерації
РУС УКР
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Telegram Telegram Viber Viber
Open Widget ×