Найлегший спосіб оновити інтер'єр авто 01 / 11 / 2021

Найлегший спосіб оновити інтер'єр авто

1760 0

День за днем, тиждень за тижнем ми проводимо багато часу, використовуючи свій улюблений автомобіль. Поїздка на роботу, в магазин за продуктами або просто завести дітей до школи і так день у день. Елементарно, кожен водій бажає чистоти та комфорту в салоні своєї машини, тому що автомобіль це не просто засіб пересування, а наш особистий простір. І чим комфортніше та приємніше нам буде в салоні, тим більше задоволення ми отримаємо під час поїздки.

У сучасному світі для автомобілів придумали дуже багато цікавих, практичних, або необхідних аксесуарів, які можуть як доповнити інтер'єр автомобіля, так і просто оновити і надати ексклюзивного вигляду.

Давайте розберемо найбільш цікавий, практичний, а найголовніше необхідний аксесуар для того, щоб ваше авто завжди радувало своїм комфортом і Вас, і Ваших пасажирів.

Які елементи інтер'єру автомобіля? Безумовно, це можуть бути чохли на сидіння, накладки на пороги, подушка-підголівник, світлодіодне підсвітлення, ароматизатор, універсальний підлокітник і незамінний аксесуар - килимки для автомобіля.

Чому ж ми вважаємо, що автомобільні килимки - це найбільш необхідний аксесуар?
Для водіїв, які люблять і піклуються про свої автомобілі та хочуть утримувати їх у максимальній чистоті та порядку, придбання автокилимків – першочергове завдання. А якщо у вас вже є килимки, то придбати нові килимки для авто, мабуть, найшвидший спосіб оновити інтер'єр.

Дані аксесуари — номер один у списку покупок для автомобіля, і навіть, якщо автомобіль новий, тільки із салону і вже оснащений «ОРИГІНАЛЬНИМИ» автокилимками, рекомендуємо докупити до нього запасні або альтернативні аксесуари.

Аксесуари у вигляді автокилимів вибирають і купують, звертаючи увагу на практичність, доступність виробу за ціною і, звичайно ж, естетичність. У продажу є гумові, поліуретанові, текстильні або пластикові моделі килимів. Кожен вид даного автомобільного аксесуара має гарні захисні функції, але матеріал виробу має різні якості. При виборі килимка слід звертати увагу на:

  1. Міцність виробу, оскільки це впливає те, як довго він вам служитиме;
  2. Гнучкість та прилягання поверхні килимка до підлоги машини. Це впливає на пряму функцію аксесуара, тобто максинальне збирання та затримання сміття, пилу, бруду, дощової води, для захисту оббивку салону;
  3. Стійкість до температур та зношування. Ця якість відноситься як до зими, так і до літа. Якщо залишити килимок на тривалий час на морозі, він може задубіти і в подальшому використанні просто потріскається і перестане виконувати свої функції. Так само і влітку, якщо залишити килимок під прямим сонячним промінням, матеріал виробу пересихає, втрачає гнучкість і так само може порушитися цілісність аксесуара;
  4. Запах та зовнішній вигляд. Запах має велику роль при використанні автомобільного автокилимка. Адже саме він впливає на комфорт водіння, оскільки кожен водій хоче, щоб у його машині завжди був приємний запах. Ну а зовнішній вигляд - і так зрозуміло, що він визначає інтер'єр авто, і що важливо, килимки  повинні подобатись самому водію, адже коли він сідає в машину, перше, що він бачить, це підлога, і те, що лежить на ній;
  5. Висота бортиків. Тут все просто, немає бортиків, не виконується пряма функція аксесуара. Тобто бруд та волога не зможуть затримуватися на ньому.

Як ви помітили, при виборі автомобільних килимків, дуже багато нюансів. Щоб не помилитися і зробити правильний вибір, рекомендуємо замовляти автокилимки в салон і багажник на сайті Автогум, так як наші килимки відповідають усім критеріям - виготовлені з найякісніших матеріалів, за оригінальними лекалами, з бортом 2.5 см і надійною фіксацією. І великою перевагою наших килимків є:

  1. Наявність перемички на задній ряд
  2. На водійському килимку зроблено спеціальну пелюстку - місце для відпочинку лівої ноги водія, і підсилений підп'ятник з поліуретану - місце, яке найчастіше протирається ногою водія.

Авто килимки AVTO-Gumm - це ідеальне рішення.
Все, що залишається - це обрати килимки із запропонованого асортименту.
За допомогою цієї статті Ви зможете знайти найкращий варіант для свого авто, а якщо залишилися питання, експерти в нашому інтернет-магазині з радістю дадуть Вам відповіді на всі питання і допоможуть підібрати килимок саме для Вашого авто.

Коментар: 0
Написати коментар
Не можете визначитися з вибором ?

Замовте зворотній зв'язок

manager
Вікторія Наш менеджер
Допоможу вам з вибором
Ваш коментар прийнятий і очікує модерації
РУС УКР
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Telegram Telegram Viber Viber
Open Widget ×