Які автомобільні килимки краще обрати на зиму? 12 / 11 / 2021

Які автомобільні килимки краще обрати на зиму?

4717 1

Зима – прекрасна пора року, час свят і чудес, яку люблять усі. Окрім автомобілістів, мабуть. У цей час зазвичай велика кількість опадів, дороги і тротуари посипаються хімікатами, взуття брудниться більше звичайного і, відповідно, за салоном авто потрібен ретельніший догляд. Саме в осінньо-зимовий період через велику кількість вологи, яка потрапляє в салон із взуттям, парасольками, верхнім одягом та іншими предметами, найбільше страждає оббивка та дно салону. Тому, якщо в суху пору року Ви нехтували автокилимками в салон і багажник, то в період з вересня по березень – цього не можна допускати.

І справа навіть не в естетичному вигляді салоні, який помітно зіпсується від постійного потрапляння вологи та бруду, хоча це і негативно позначиться на комфорті перебування в автомобілі. Вся справа в тому, що волога при контакті з дном автомобіля викликає корозію металу, що може призвести до серйозних і необоротних змін у герметичності Вашого авто. Так само, постійне вологе середовище та нестача світла створюють прекрасне патогенне середовище для утворення грибка та інших мікроогранізмів, що згодом проявить себе наявністю цвілі та неприємного запаху вогкості в авто, розвитком алергічних реакцій у водія та пасажирів, а також загостренням хронічних захворювань.

Ось так, здавалося б, простий і елементарний аксесуар, який багато хто вважає не таким вже й незамінним атрибутом, може вберегти Вас від численних проблем і неприємностей, а деяких - від серйозних хвороб.

Коли питання про необхідність наявності автокилимків у салоні та багажнику авто вже вичерпано, виникає інше питання – як правильно підібрати даний аксесуар із безлічі варіантів, представлених на ринку?

Перше, на що радимо звернути увагу при виборі автокилимів – це матеріал, з якого їх виготовили. Якщо Ви, як і ми, не в захваті від нав'язливого запаху гуми і не є фанатом килимків, що задубіли від морозу, тоді вибір однозначний і дуже простий - обирайте поліуретан! На даний момент, це одне з найкращих рішень для автомобільних килимів, так як автокилимки з поліуретану не мають запаху, зберігають еластичність і гнучкість навіть при дуже низьких температурах (як і при дуже високих), не деформуються і чудово прилягають до контурів салону авто, дуже зносостійкі та міцні, здатні прослужити Вам не одну зиму та витримати будь-які погодні умови, чи то мороз -20, чи снігопад, як у березні 2013 року.

На нашому сайті Ви знайдете кілька варіантів автокилимків AVTO-Gumm з поліуретану для будь-якої марки та моделі авто. І не хвилюйтеся з приводу того, чи підійде килимок. Виробник AVTO-Gumm використовує лише перевірені роками лекала, зняті з оригінальних екземплярів. Більше того, ми вдосконалювали свій продукт роками і завжди прагнули зробити більше та краще для своїх клієнтів. Тому будь-який килимок компанії AVTO-Gumm закриває площу більше, ніж заводські килимки, при цьому зберігаючи компактність і не виходячи за межі місця, відведеного під килимок.

Серед варіантів поліуретанових автокилимків у салон, представлених на сайті, ми хочемо виділити два види, які найкраще підходять для використання в осінньо-зимовий період – класичні гумові та гібридні автокилимки.

Обидва види килимів мають такі переваги, як:

1. Наявність бортика 2,5 см. При виборі автокилимка завжди звертайте увагу на наявність борту, адже від цього залежить, наскільки добре та надійно килимок зможе утримувати вологу та забруднення, а значить – справлятися зі своєю першочерговою та головною функцією. При цьому дуже важлива висота борту – занадто низький борт не гарантує затримки сміття та вологи, а занадто високий спричинить незручність та чіплятиметься за взуття. Оптимальна висота килимка 2-2,5 см, і виробники килимків AVTO-Gumm врахували цей аспект, наділивши свої вироби бортиком 2,5 см.

2. Комірчаста структура допомагає бортику справлятися із затримкою вологи, розподіляючи її рівномірно по поверхні килима і не дозволяючи об’єднуватись у великі калюжі.

3. Підсилений підп'ятник на килимку водія - гарантія того, що килимки прослужать Вам дуже довго.

4. Місце відпочинку лівої ноги водія. Килимки AVTO-Gumm оснащені додатковою пелюсткою для лівої ноги водія, ще раз підтверджуючи, що з цими килимками Ваше авто захищене на всі 100%. Ми продумали навіть найдрібніші деталі, щоб гарантувати безпеку та чистоту Вашого салону.

5. Кліпси для кріплення. Всі килимки в салоні Автогум мають спеціальні отвори для надійного кріплення кліпсами. Таким чином, килимки ніколи не ковзатимуть і заважатимуть при водінні, але при цьому простота установки та демонтажу кліпс гарантує безпроблемне вилучення килимка із салону при необхідності.

Виходячи з усього перерахованого вище, Ви можете бути впевнені, що і гібридні, і гумові килимки ідеально підійдуть для використання в зимовий сезон. Але все ж таки між ними є деякі відмінності. Ознайомтеся з ними, щоб вибрати найкращий варіант.

Гумові автокилимки в салон AVTO-Gumm виготовлені з гуми з додаванням поліуретану. Ця комбінація – це найкраще рішення для автомобіля, тому що поліуретан підкреслює позитивні якості гуми, такі як міцність, довговічність, надійність та зносостійкість, при цьому нівелюючи її недоліки, такі як запах, нееластичність, непереносимість екстремальних температур. Завдяки поліуретану в наших килимках відсутній будь-який натяк на неприємний запах, схильність до дубіння та деформації.

Гумові килимки повністю затримують вологу, не дозволяють їй контактувати із поверхнею салону авто. Вони максимально прості у догляді - достатньо витягти килимок з місця кріплення, видалити весь вміст, при необхідності - ополоснути, і він знову готовий до використання. Це універсальний варіант, який підійде для будь-якого сезону, будь-яких цілей, під будь-який інтер'єр. Класика жанру, лаконічність та практичність, нічого додати.

Гібридні автокилимки в салон AVTO-Gumm, як і гумові, мають в основі поліуретан, на який нанесено покриття з вологопоглинаючого велюру завтовшки 3-4 мм. Сама характеристика велюру дає нам чітке розуміння, що ці килимки оптимальні для осінньо-зимового сезону, оскільки цей виріб не просто затримує вологу та ізолює салон від забруднень, а ще й забезпечує 100% комфорт, вбираючи всю рідину та забруднення за рахунок велюрового покриття.

З гібридним килимком Ви забудете про калюжі, які набридливо хлюпають під ногами. Вам не потрібно буде постійно спустошувати килимок від рідини, Ви навіть не помітите її наявності.

Доглядати за гібридним килимком так само просто, як і за гумовим. Достатньо його просто промити, як Ви робите при звичайній мийці і через 15 хвилин килимок знову красуватиметься у Вашому салоні. Ніяких щіток для чистки та прання, жодних зусиль, це головна відмінність від текстильних килимів, і головна причина, чому гібридні килимки чудово підійдуть на зиму. Також, гібридні килимки мають більш охайний та естетичний вигляд, порівняно з гумовими, що не лише підкреслить бажання власника піклуватися про своє авто, а й його вишуканий смак.

Які б килимки Ви не вибрали - гібридні або гумові, Ваше авто буде Вам вдячне і неодмінно радуватиме чистотою та гігієною салону. Нехай ця стаття допоможе Вам у виборі, а якщо лишилися питання, будь ласка, залиште заявку або зв'яжіться з нами. Наші менеджери чекають на Ваш дзвінок щодня з 9:00 до 20:00.

Бажаємо Вам чудової сніжної зими і нехай вона буде Вам на радість!

Коментар: 1
Написати коментар
Марта26.04.2424 Дуже хороші килимки
Не можете визначитися з вибором ?

Замовте зворотній зв'язок

manager
Вікторія Наш менеджер
Допоможу вам з вибором
Ваш коментар прийнятий і очікує модерації
РУС УКР
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Telegram Telegram Viber Viber
Open Widget ×