Переваги автокилимів AVTO-Gumm над «ЄВА» 22 / 11 / 2021

Переваги автокилимів AVTO-Gumm над «ЄВА»

3338 0

Мільйони водіїв по всьому світу щодня використовують автомобільні килимки у своєму авто. Але все ж таки є і такі, хто не до кінця розуміє важливість наявності килима в автомобілі. Авто килимок захищає підлогу салону від впливу повсякденної експлуатації авто. Пил, бруд, волога після дощу або снігу, занесені в машину із взуттям, можуть сприяти утворенню корозії металевих елементів підлоги салону та виникнення грибка.

Наявність такого простого, але дуже важливого аксесуару, як автокилимок, значно полегшить прибирання в салоні: достатньо лише акуратно дістати килимок, не розсипавши вміст, струсити і промити водою - і килимок стане як новий, після чого він знову готовий до використання. Але необхідно правильно підібрати цей аксесуар, оскільки використання неякісного автокилимка може мати негативні наслідки для Вашого авто.

Відповідальність за купівлю якісного товару завжди несе покупець, який сам робить вибір із усіх варіантів, запропонованих йому. Ця стаття створена для тих, хто задумався про придбання автокилимка, і ґрунтується на відгуках багатьох покупців. У ній буде розглянуто виріб, який перевернув світ автокилимків за останні роки.

Звертаємо Вашу увагу на аксесуар під назвою «ЄВА килимки». Давайте ж розберемося, килимки даного виробника справді настільки якісні, що кожен другий автовласник, дізнавшись про них, хоче їх придбати?

Існує дуже багато сайтів, які розповідають про властивості матеріалу, з якого зроблені ці килимки та пропонують, у свою чергу, купити у них цей виріб. Всі, як один, стверджують, що килимки «ЄВА» зроблені з унікального матеріалу, який утримує вологу та бруд у своїх комірках, має стійкість до високих та низьких температур, а також, що килимки легко миються та мають ексклюзивний дизайн. І все ж більше 70% відгуків про цей товар – негативні та свідчать про багато недоліків виробу. Далі ми розглянемо деякі з них.

"ЄВА килимки" або, як правильно їх називати, "ЕВА" мають дуже легку вагу. З одного боку, Ви можете подумати, що це тільки плюс - його легко можна дістати, обтрусити і салон авто завжди буде чистим і охайним. Однак, ця перевага дуже неоднозначна. Легкий килимок не забезпечує повне прилягання до контурів вигинів дна автомобіля, що може сприяти попаданню сміття під килимок і лише ускладнить прибирання салону.

Ще один значний недолік - відсутність бортику. Саме оптимальна висота борту виробу допомагає йому виконувати свою основну функцію – утримувати бруд та вологу, захищаючи дно автомобіля.

Використання липкої стрічки для кріплення килимка, у свою чергу, так само може бути сприйняте як перевага. Справді, що може бути простіше, ніж просто «приклеїти» килимок до підлоги авто. Але не варто забувати, що такий метод кріплення не дозволить безперешкодно витягти килимок із салону при необхідності очистити його, і бруд, і волога неодмінно потраплять на довколишні поверхні.

Перед покупкою автокилимків, як і будь-якого іншого товару, не зайвим буде вивчити відгуки, залишені користувачами в мережі. Практично, всі відгуки про автокилимки «ЄВА» свідчать про різноманітні вади цього товару. Нижче ми наведемо найпопулярніші:

1. Килимки поскрипують при контакті із взуттям.

2. Липка стрічка, за допомогою якої кріпляться килимки, значно ускладнює процес прибирання.

3. Довговічність виробу. Згідно з відгуками користувачів, килимки «ЄВА» вкрай не зносостійкі і навряд чи прослужать понад півроку, тому що в середньому за цей час вони протираються. Для водіїв прекрасної статі термін служби буде ще меншим, якщо врахувати, що жіночі підбори протруть килимок набагато швидше. Задля справедливості варто зазначити, що виробник передбачив додатковий підп'ятник, який покликаний трохи продовжити термін служби. Але не варто забувати, що це додаткові витрати!

4. Вартість виробу. Це, мабуть, один із найважливіших моментів при покупці цього автоаксесуару. Вартість складає від 1000 до 1800 грн, залежно від марки та моделі авто. Плюс потрібно враховувати вартість підп'ятника для продовження терміну служби килима.

Розглянемо також автокилимки виробника AVTO-Gumm, як альтернативу вищезгаданому бренду. У нашому інтернет-магазині надано автокилимки на будь-який смак – гумові, текстильні та гібридні, для всіх існуючих марок та моделей авто. Виготовлені з якісного поліуретану, наші килимки міцні і довговічні, зносостійкі і практичні, ідеально прилягають і надійно фіксуються, комірчаста структура надійно затримує вологу і бруд, а високий борт гарантує, що салон авто завжди буде захищений. Еластичні та гнучкі, без стороннього запаху, не дубіють та не деформуються від впливу температур – такі килимки – це саме те, що шукає кожен водій.

Переваги автокилимів AVTO-Gumm над «ЄВА»

Ми розуміємо, що реальні відгуки набагато кращі за будь-яку рекламу та всі описи разом узяті. І ми настільки впевнені в своїх виробах, що відкрито публікуємо відгуки наших покупців під кожним товаром. Також, при виборі товару Ви можете не тільки прочитати відгуки, але й переглянути наживо фото, зроблені нашими клієнтами, а також уточнити нюанси і переконатися, що даний товар на 100% підійде для Вашого авто.

Наші килимки виготовлені з якісного поліуретану, який, на відміну від звичайної гуми, не має запаху та не піддається впливу температур. Такий килимок прослужить Вам набагато довше, гарантуючи міцність та надійність.

Великою перевагою є наявність напаяного підп'ятника з поліуретану, що зменшує механічну дію п'яти на килимок і тим самим збільшує термін придатності.

Для надійної фіксації килимка в салоні виробник передбачив спеціальні кріплення, які максимально прості у використанні. На відміну від «липучок» на килимках «ЄВА», наші кріплення легко встановити, а також легко вилучити. При цьому вміст килима залишається на своєму місці.

Ну і ще однією важливою відмінністю є наявність борту в 2.5 см, який гарантує 100% захисту від бруду та вологи. При цьому бортик зовсім не заважає і не чіпляється за взуття.

Щоб замовити килимок у «ЕВА», необхідно самостійно зробити виміри, що підвищує ймовірність подальших розбіжностей за розмірами. Наш сайт пропонує Вам просто обрати марку, модель та рік виробництва авто. Усі параметри та виміри, які ми використовуємо при виробництві, взяті з оригінальних лекал. Це дає нам можливість гарантувати, що килимок ляже ідеально. Ви отримуєте ідеальний килимок, який максимально щільно лягає на підлогу і закриває всю площу підлоги салону. Плюс бортик 2.5 см додатково закриває бічні частини оббивки на згинах дна. На водійському килимку зроблена спеціальна пелюстка - місце для відпочинку лівої ноги водія.

Ми стежимо не лише за чистотою вашої машини, а й за тим, щоб Ваша поїздка була завжди приємною та комфортною. Сподіваємося, що ця стаття буде корисною для Вас і допоможе Вам відрізнити якісний товар від агресивного маркетингу. Бережіть себе та своє авто!

Приємних поїздок!

Коментар: 0
Написати коментар
Не можете визначитися з вибором ?

Замовте зворотній зв'язок

manager
Вікторія Наш менеджер
Допоможу вам з вибором
Ваш коментар прийнятий і очікує модерації
РУС УКР
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Telegram Telegram Viber Viber
Open Widget ×